Редактор: e-mail: кадър: Фейсбук/ Българският прокурор е заклет конформист с пречупен гръбнак. Пълно

...
Редактор: e-mail: кадър: Фейсбук/ Българският прокурор е заклет конформист с пречупен гръбнак. Пълно
Коментари Харесай

Христо Иванов: Българската прокуратура е като Севернокорейски оазис, Гешев нарушава базови изисквания за поста си

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Фейсбук/ 

Българският прокурор е върл конформист с пречупен гръбнак. Пълно безмълвие царува в българската прокуратура, тя е като един Севернокорейски оазис в България. Това съобщи водачът на „ Да, България “ Христо Иванов по време на митинга пред резиденция „ Бояна “, където се организира конгрес по самодейност на Иван Гешев.

„ Гешев нарушава базови условия за поста на основен прокурор. Той непрекъснато нарушава професионалната нравственос. В Конституцията написа, че в случай че уронваш престижа на правосъдната власт, това е причина да бъдеш уволнен. Гешев го прави непрекъснато “, разяснява Христо Иванов. Той изрази и мощното си неодобрение, че някогашният основен прокурор Никола Филчев също участва на срещата. „ Това е един психопатичен вид, който е позор за целия за целия обществен бранш в България. Успях да му кажа, че е незаконни “, съобщи Иванов.

Христо Иванов прикани прокурорите и следователите да проявят професионално и персонално достолепие. Той добави, че откакто завърши отпуската на Висшия правосъден съвет, още при първото му съвещание там също ще има митинг с искане за уволняването на Иван Гешев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР